2013. június 24., hétfő

Tulipiros tulipános tulipán táska

Ez a duplán tulipános táska egy igazi kihívás volt számomra, még tavasszal készítettem megrendelésre. Magamtól talán eszembe se jut, hogy tulipán alakú táskát szabjak-varrjak, de egy kedves volt osztálytársam, a megrendelő, azt mondta, hogy szeretne egy piros textilbőr, tulipános táskát ami esetleg lehetne tulipán alakú is. Na ez nagyon megfogott, hogy tulipán alakú táskát hogy is lehetne létrehozni és nekifogtam gondolkodni.  Nem is kellett sok és megszületett a terv először a fejemben nyomban utána papíron. 


A táska közepén levő textilbőr tulipán rátétet fehér cérnával varrtam a bordó bársony anyagból készült betétre, és ez a fehér cérna nagyon jól kiemeli a tulipánt és eloszlatta a kezdeti félelmemet, hogy talán túl piros lesz így a táska.

Terv és valóság

Ez is, mint eddig minden táskám, cipzárral van ellátva, ugyanis saját magamból kiindulva ez a legpraktikusabb, legbiztonságosabb, habár elkészítés szempontjából nem a legegyszerűbb táskazár. 


A táska belseje - amelyről sajnos nem készítettem fényképet -  piros béléssel van ellátva amelyen kis cipzáros zseb, és kisebb nem cipzáros zseb valamint írószertartó zsebecske is van.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése